Όταν ο Γιάννης… συνάντησε τον Βινς (vid)

Όταν ο Γιάννης… συνάντησε τον Βινς (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Βινς Κάρτερ αντάλλαξαν φανέλες μετά το τέλος της αναμέτρησης των Μπακς με τους Χοκς, με τον βετεράνο σούπερ σταρ να αναγνωρίζει το ταλέντο του Greek Freak.

Ο «τυφώνας» Αντετοκούνμπο σάρωσε και την Ατλάντα στο πέρασμά του! Με 33 πόντους σε 31 λεπτά, ο Greek Freak, διέλυσε τους Χοκς και οδήγησε το Μιλγουόκι στην 30η νίκη της φετινής σεζόν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, σαν κερασάκι στην τούρτα, ήρθε να προστεθεί και η ανταλλαγή φανέλας με τον βετεράνο σούπερ σταρ Βινς Κάρτερ.

Ο «Air Canada» έχει δηλώσει και στο παρελθόν τη… λατρεία του για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Giannis. Τα θεαματικά καρφώματα και το εκρηκτικό στιλ του Έλληνα φόργουορντ πάνω στο παρκέ, φαίνεται να «τρελαίνει» τον Κάρτερ και να του θυμίζει κάποιες από τις… θεαματικότερες πτήσεις των πρώτων του χρόνων. Οι δυο τους αντάλλαξαν εμφανίσεις μετά το τέλος του ματς, σε μια εικόνα που ίσως γίνει συλλεκτική. Κι αυτό γιατί ο «αιώνιος έφηβος» Βινς Κάρτερ ενδέχεται να αποσυρθεί από την ενεργώ δράση στο τέλος της χρόνιας.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο όμως, με τον 42χρονο σταρ, καθώς ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα ότι παρά την την πρόθεσή του να σταματήσει το καλοκαίρι, νοιώθει ακόμη το σώμα του σε καλή κατάσταση και θα περιμένει να δει πως θα είναι στο τέλος της σεζόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ