Πρώτο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!

Πρώτο φαβορί για MVP ο Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρώτο φαβορί για το βραβείο του MVP, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ESPN.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Χάρντεν θα πολεμήσουν μέχρι τέλους για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ. Σύμφωνα όμως με το έγκυρο αμερικανικό δίκτυο ESPN, ο Greek Freak είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του MVP.

Ο Giannis διανύει μία εξαιρετική σεζόν και είναι ο φόβος και ο τρόμος για κάθε αντίπαλο. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, ο Έλληνας φόργουορντ κάνει για την ομάδα του τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Είναι ο κυριότερος λόγος για την «τρελή» πορεία των Μιλγουόκι Μπακς, που αυτή τη στιγμή έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Με 30 νίκες και 12 ήττες, βρίσκονται πίσω μόνο από τους Τορόντο Ράπτορς που έχουν ρεκόρ 33-12.

Η πορεία των «ελαφιών» και η τεράστια συμβολή του Αντετοκούνμπο σε αυτή είναι ικανά να του δώσουν το βραβείο του πολυτιμότερου, σύμφωνα με τους αναλυτές του ESPN που ειδικεύονται στα του ΝΒΑ. Σε ψηφοφορία των αναλυτών για την «κούρσα» του MVP, ο Γιάννης βρίσκεται πρώτος, με τον Τζέιμς Χάρντεν να ακολουθεί κατά πόδας.

Κι αν ο «μούσιας» έχει σαν μεγάλο του όπλο το ακατάπαυστο σκοράρισμα και τις συνεχόμενες 40αρες, ο Greek Freak έχει να αντιπαρατάξει την… σκυλίσια του άμυνα και την εκπληκτική πορεία της ομάδας του. Οι ελπίδες για ανακήρυξη του Αντετοκούνμπο σε MVP δεν είναι καθόλου ουτοπικές. Με τους 26.7 πόντους, τα 12.6 ριμπάουντ, τις 5.9 ασίστ, τα 1.3 κλεψίματα, τις 1.5 τάπες και την πορεία του Μιλγουόκι, ταιριασμένα με το φαντασμαγορικό θέαμα που προσφέρει, ο Giannis βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του βραβείου του MVP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ