Είναι επίσημο πλέον: Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε να αποχωρήσει (pics)

Είναι επίσημο πλέον: Ο Άντονι Ντέιβις ζήτησε να αποχωρήσει (pics)

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης τοποθετήθηκε επίσημα επί του θέματος και έκανε γνωστό ότι οι ατζέντηδες του Ντέιβις ζήτησαν την ανταλλαγή του, ώστε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα.

Οι φήμες περί αποχώρησης του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς είχαν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, με τον κορυφαίο Αμερικανό δημοσιογράφο Άντριαν Βοϊναρόφσκι να αποκαλύπτει το θέμα.

Οι πληροφορίες λοιπόν ήθελαν τον «φρύδια», μέσω των μάνατζερ του, να ζητάει την ανταλλαγή του σε άλλη ομάδα, ενημερώνοντας μάλιστα ότι δεν προτίθεται να υπογράψει ανανέωση συμβολαίο αν και όποτε αυτή υπήρχε.

Τα τελευταία νέα επιβεβαιώνουν απολύτως τις παραπάνω… φήμες. Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι με «τιτίβισμα» στο προσωπικό του twitter αποκάλυψε την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης. Οι «πελεκάνοι» στην τοποθέτησή τους, αφού πρώτα τόνισαν ότι πρωταρχικός στόχος του franchise είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, έκαναν γνωστό ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στα «θέλω» του 25χρονου σούπερ σταρ.

Ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στα… παιχνίδια των μάνατζερ και θα προχωρήσουν το θέμα της ανταλλαγής του Ντέιβις όπως εκείνοι κρίνουν καλύτερο για τον οργανισμό. Οι πρώτες ομάδες που φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι οι Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς και οι Νικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ