Πορζίνγκις από… του χρόνου στο Ντάλας

Πορζίνγκις από… του χρόνου στο Ντάλας

Ο Λετονός σταρ δεν θα προλάβει κατά πάσα πιθανότητα να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με το Ντάλας, την ώρα που οι Μάβερικς ελπίζουν να τον «δέσουν» με πολυετές συμβόλαιο.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πιθανότατα δεν θα παίξει αυτή τη σεζόν στους Ντάλας Μάβερικς, καθώς συνεχίζει την αποκατάστασή του από τον τραυματισμό στο γόνατο, όπως δήλωσε στο ESPN ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν. Οι «Μαβς» απέκτησαν τον 23χρονο Λετονό από τους Νικς μέσω ανταλλαγής, η οποία έστειλε στη Νέα Υόρκη τους Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, Ουέσλι Μάθιου Τζούνιορ, ΝτεΑντρέ Τζόρνταν και δύο μελλοντικές επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ. Από την πλευρά τους, οι Μάβερικς πήραν ακόμη τους Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, Κόρτνι Λι και Τρέι Μπερκ.

Ο Πορζίνγκις υπέστη την περυσινή σεζόν ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 13 Φεβουαρίου και φέτος βρίσκεται εκτός δράσης. Οι άνθρωποι του Ντάλας πιστεύουν ότι μπορούν να πείσουν τον Λετονό να υπογράψει μακροχρόνιο συμβόλαιο, το οποίο θα του επιτρέψει να παίξει πλάι στον εξαιρετικό «ρούκι», Λούκα Ντόντσιτς, και να δέχεται συμβουλές από έναν από τους ήρωές του, τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Το ESPN ανέφερε μετά την ανταλλαγή ότι ο Πορζίνγκις είναι αναποφάσιστος για το αν θέλει να παίξει μακροχρόνια στους Μάβερικς. Ο Λετονός είχε πέρυσι μέσο όρο 22,7 πόντους και 6,6 ριμπάουντ ανά αγώνα πριν τον τραυματισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ