O ΛεΜπρόν… ρωτάει και ανησυχεί για τον Ντέιβις! (pic)

O ΛεΜπρόν… ρωτάει και ανησυχεί για τον Ντέιβις! (pic)

O ΛεΜπρόν Τζέιμς περιμένει το ευχάριστο νέο της μεταγραφής του Αντονι Ντέιβις από τους Λέικερς, εκφράζοντας την αγωνία του μέσω Twitter.

Η 7η Φεβρουαρίου που θα σημάνει το φινάλε των μεταγραφών στο ΝΒΑ πλησιάζει, με την αγωνία για συγκεκριμένους παίκτες να κορυφώνεται. Ενας από αυτούς είναι ο Αντονι Ντέιβις ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Νέα Ορλεάνη, χωρίς προς παρόν η ομάδα του να του έχει κάνει το… χατίρ.

Την ίδια ώρα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς περιμένει πως και πως το ευχάριστο νέο που φυσικά θα αφορά τη μετακόμιση του θηριώδους σέντερ στους Λέικερς. Η επιθυμία των λιμνάνθρωπων να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ντέιβις είναι δεδομένη, με τον πρόεδρο της ομάδας Μάτζικ Τζόνσο να είναι διατεθειμένος να παραχωσει ακόμη και το… μισό ρόστερ (Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ, Κάιλ Κούζμα, Ίβιτσα Ζούμπατς) προκειμένου να κάνει το μεγάλο «μπαμ» που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ΝΒΑ.

Ο ΛεΜπρόν όμως δεν βλέπει «φως» μέχρι στιγμής και άρχισε να ανησυχεί και να αναρωτιέται μέσω της σελίδας του στο Twitter: «Φίλε, που είναι ο Σαμς, ο Βοϊναρόφσκι, ο Χέινς, ο ΜακΜέναμιν; (σ.σ. οι κορυφαίοι ρεπόρτερ του ΝΒΑ)» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο σταρ των Λέικερς που δείχνει να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα προκειμένου να μάθει αν η ομάδα του αποκτήσει τελικά τον Ντέιβις ώστε να αλλάξει επίπεδο και να χτυπήσει τον τίτλο.

https://twitter.com/KingJames/status/1092239095621857280

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ