«Μαύρη» βαρδιά και Ιστορικό ρεκόρ για τον ΛεΜπρον Τζέιμς (vids/pic)

«Μαύρη» βαρδιά και Ιστορικό ρεκόρ για τον ΛεΜπρον Τζέιμς (vids/pic)

Σκωτσέζικο ντουζ ήταν για τον ΛεΜπρον Τζέιμς η αναμέτρηση των Λέικερς κόντρα στους Πέσισερς, με τον Βασιλιά να κατακτά άλλη μια κορυφή και να γράφει παράλληλα μια... μαύρη σελίδα στην καριέρα του.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μπορεί να μην αγωνίστηκε κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά συμμετείχε κανονικά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στους Πέισερς. Στην Ινδιανάπολη και το Bankers Life Fieldhouse ο «LJ23» είχε μια αξέχαστη βραδιά πέραν πάσης αμφιβολίας. Σε ένα ματς όπου ήταν μέτριος για τα δικά του δεδομένα, σκόραρε 18 πόντους (7/12 σουτ), κατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως με το καλάθι που θα δείτε παρακάτω, έγινε ο νεότερος καλαθοσφαιριστής στην μακρά και πλούσια ιστορία της Λίγκας που ξεπέρασε τους 32.000 πόντους σε ηλικία 34 χρόνων και 37 ημερών και μόλις ο 6ος γενικά.

https://twitter.com/NBA/status/1092953391964344320

Όλα αυτά όμως δεν στάθηκαν αρκετά καθώς πέρα από τον ίδιο που δεν ήταν σε καλή μέρα και οι συμπαίκτες του πλην του τίμιου Τζαβέιλ ΜακΓκι, ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα με 136-94. Μια ήττα μάλιστα που είναι η βαρύτερη ήττα στην καριέρα του σε σύνολο 1178 αγώνων στα 15 χρόνια καριέρας του. Δείτε τι έκανε ο «Bron» στο ματς στο βίντεο που ακολουθεί, αλλά και τα highlights της αναμέτρησης πατώντας πάνω στο σκορ της αναμέτρησης.

https://youtu.be/Rqj42Nkdn6o

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ