ΛεΜπρον Vs Ίρβινγκ: Μια κόντρα με το βλέμμα στο… μέλλον (vid)

ΛεΜπρον Vs Ίρβινγκ: Μια κόντρα με το βλέμμα στο… μέλλον (vid)

Σέλτικς και Λέικερς κοντραρίστηκαν στο TD Garden σε μια μάχη από τα παλιά, με τους Τζέιμς και Ίρβινγκ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια απολαυστική κόντρα. Δείτε τις καλύτερες στιγμές τους.

Άλλη μια μονομαχία μεταξύ Σέλτικς και Λέικερς πέρασε στο βιβλίο της Ιστορίας, της μεγαλύτερης αθλητικής κόντρας μεταξύ δύο οργανισμών στο ΝΒΑ. Οι Λιμνάνθρωποι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι μέσα στο TD Garden με το buzzer beater του Ρόντο (129-128), αλλά στη ματσάρα αυτή, οι προβολείς ήταν στραμμένοι στους δύο All Star ηγέτες των δύο ομάδων, Καϊρί Ίρβινγκ και ΛεΜπρον Τζέιμς.

Οι δύο πρώην… διόσκουροι των Κλίβελαντ Καβαλίερς, βρέθηκαν αντίπαλοι στο παρκέ, ενώ στα πλαίσια της φημολογίας που περιβάλει την πιθανή αποχώρηση του Ίρβινγκ από τη Βοστόνη και την τεράστια ανάγκη για ενίσχυση των Λέικερς, στο άμεσο μέλλον ίσως βρεθούν και πάλι συμπαίκτες για την ομάδα του Λος Άντζελες.

Όπως και να έχει όμως, οι δυο τους σαν αντίπαλοι μας προσέφεραν μια απολαυστική κόντρα, με τον Τζέιμς να έχει 28 πόντους, 12 ριμπάουντ και 12 ασίστ και τον Uncle Drew να απαντά με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, της οποία τα highlights μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/ridKjS-Ose8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ