Η γκρίνια καλά κρατεί στους Σέλτικς

Η γκρίνια καλά κρατεί στους Σέλτικς

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους «κέλτες» τον τελευταίο καιρό, με την ατμόσφαιρα να μοιάζει ηλεκτρισμένη έπειτα από την τελευταία δήλωση του Μόρις.

Η Μπόστον Σέλτικς φέτος δεν διανύουν και την καλύτερη σεζόν της ιστορία τους. Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και αυτό φαίνεται αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Πριν περίπου ένα μήνα είχε προκληθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ των Μόρις και Σμαρτ, μετά προέκυψε η γκρίνια του Κάιρι Ίρβινγκ. Τώρα σε όλο αυτό ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του Μάρκους Μόρις για την διάθεση των παικτών.

Μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι επέστρεψαν από το -28, ο Μόρις ανέφερε για τους συμπαίκτες του:

«Παρακολουθώ όλες τις άλλες ομάδες της λίγκας και τους παίκτες στον πάγκο. Απολαμβάνουν τα πάντα μέσα στο παιχνίδι, παίζουν ο ένας για τον άλλον και παίζουν για τη νίκη. Και όταν κοιτάζω τον δικό μας πάγκο βλέπω μόνο ένα μάτσο άτομα. θα χάσουμε παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε καθόλου διάθεση, δεν έχουμε καθόλου σκληράδα, δεν το απολαμβάνουμε. Δεν το απολαμβάνουμε εδώ και πολύ καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ