Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ντάλας Μάβερικς 101-102

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Ντάλας Μάβερικς 101-102

Με ένα απολαυστικό Ντόντσιτς οι Ντάλας Μάβερις επέστρεψαν από το -15 στην τελεταία περίοδο και πήραν μεγάλη νίκη κόντρα στους Μπλέιζερς με 102-101.

Οι Μάβερικς υποδέχτηκαν τους Μπλέιζερς στο American Airlines Center του Ντάλας. Μετά από ένα πρώτο δωδεκάλεπτο ισοδυναμίας για τους δύο αντιπάλους, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, αποκτώντας γρήγορα μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους, με το ημίχρονο να κλείνει στο 57-47 υπέρ του Πόρτλαντ. Οι παίκτες του Στοτς μάλιστα κατάφεραν να διευρύνουν τη διαφορά στο τρίτο δωδεκάλεπτο πηγαίνοντας στον πάγκο με ένα +14 (92-78).

Κάπου εκεί όμως το Ντάλας αφυπνίστηκε και με τον Λούκα Ντόντσιτς να… σαλπίζει την αντεπίθεση γύρισε το ματς και πήρε ξανά το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά, μετά από τις πρώτες φάσεις της αναμέτρησης. Οι Μάβερικς λοιπόν τρέχοντας ένα πολύ εντυπωσιακό 24-9 πήραν τελικά τη νίκη με 102-101 με τον Σλοβένο σταρ να πετυχαίνει πολλά κρίσιμα καλάθια όταν η μπάλα έκαιγε. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Λίλαρντ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης όταν προσπάθησε να δώσει τη νίκη στο Πόρτλαντ, αλλά αστόχησε.

Στην 11η θέση της Δύσης βρίσκονται πλέον οι Μάβερικς με ρεκόρ 26-29, την ώρα που οι Μπλέιζερς είναι 4οι με 33-22.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ