Σακίλ Ο’Νιλ: «Αν ξεκινούσα τώρα το μπάσκετ θα ήμουν ο Αντετοκούνμπο»

Σακίλ Ο’Νιλ: «Αν ξεκινούσα τώρα το μπάσκετ θα ήμουν ο Αντετοκούνμπο»

Άλλη μια απίστευτη ατάκα από τον Σακίλ Ο’ Νιλ που έχει εξελιχθεί ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και θαυμαστές του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ στα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ ήταν ένας από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες αφήνοντας ξεκάθαρα το στίγμα στου σε μια ολόκληρη εποχή. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, υπήρξε 15 φορές All Star και πρόσφατα (2016) έγινε και Hall of Famer.

Η γνώμη του όπως και να το κάνουμε έχει ξεχωριστή βαρύτητα, για αυτό και εξέπληξε τους πάντες όταν πριν από λίγο καιρό έδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένα από τα παρατσούκλια του, το «Superman». O 46χρονος παλαίμαχος και παρουσιαστής-σχολιαστής στο ΝΒΑ πλέον, έχει αναφερθεί από τότε αρκετές φορές με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και τώρα, με το All Star Game προ των πυλών, ξαναχτύπησε!

Ο «Shaq» ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως αν ξεκινούσε τώρα να παίζει μπάσκετ θα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μη κρύβοντας τον θαυμασμό του για τις ικανότητες του 25χρονου ηγέτη των Μπακς και για τη συνήθειά του να επιτίθεται προς το καλάθι, αντί να σουτάρει…

«Αν ξεκινούσα τώρα, θα ήμουν ο Greek Freak. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να ντριπλάρει και να πάει με δύναμη στη ρακέτα. Προσπάθησα να το κάνω και εγώ, αλλά οι προπονητές μου δεν το ήθελαν. Παρόλα αυτά, δεν θα άλλαζα το παιχνίδι μου επειδή οι περισσότεροι πλέον σουτάρουν. Εμένα μου άρεσε η επαφή και σίγουρα θα το εκμεταλλευόμουν».

https://youtu.be/jS6QJKKlqNo

Photo Credit: clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ