Υποψήφιοι Hall of Famers οι Κρις Γουέμπερ και Μπεν Γουάλας (vids)

Υποψήφιοι Hall of Famers οι Κρις Γουέμπερ και Μπεν Γουάλας (vids)

Ανακοινώθηκε η λίστα των υποψήφιων Hall of Famers για το 2019 και οι Κρις Γουέμπερ και Μπεν Γουάλας βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Ο Μπεν Γουάλας στα 44 του πλέον, ήταν στην εποχή του ένας από τους πιο σκληρούς ψηλούς και από τους καλύτερους αμυντικούς της Λίγκας. Στα 17 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Ουάσιγκτον Μπούλετς-Γουίζαρντς, Ορλάντο Μάτζικ, Ντιτρόιτ Πίστονς, Σικάγο Μπουλς και Κλίβελαντ Καβαλίερς, αγωνίστηκε σε 1088 ματς και είχε μέσους όρους 5.7 πόντων, 9.6 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1.3 κλεψίματα και 2 μπλοκ και ήταν ένα από τα κακά παιδιά του Ντιτρόιτ που κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2004.

Από την άλλη ο Κρις Γουέμπερ είχε και αυτός μια πολύ υψηλού επιπέδου καριέρα για 17 χρόνια στο ΝΒΑ. Σαφώς καλύτερος και ποιοτικότερος στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού από τον Γουάλας, αγωνίστηκε σε 831 ματς, έχοντας 20.7 πόντους, 9.8 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.4 κοψίματα μέσο όρο καριέρας για λογαριασμό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ουάσιγκτον Μπούλετς-Γουίζαρντς, Σακραμέντο Κινγκς, Φιλαντέλφια 76ερς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Γουάλας είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για είσοδο στο Hall of Fame, με τον Γουέμπερ να έχει υπάρξει και στο παρελθόν, ενώ οι… εκλεκτοί από τη λίστα των 13 συνολικά υποψήφιων θα ανακοινωθεί ως είθισται στο περιθώριο του κολεγιακού Final Four τον ερχόμενο Απρίλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ