Η χειραψία ΛεΜπρόν – Ντέιβις που άναψε φωτιές (pic)

Η χειραψία ΛεΜπρόν – Ντέιβις που άναψε φωτιές (pic)

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις είχαν μια θερμή χειραψία με πονηρά βλέμματα στο All Star Game και η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου με αφορμή το μέλλον του φρύδια και τις πιθανότητες να μετακομίσει στους Λέικερς το καλοκαίρι.

Ο Άντονι Ντέιβις ανακοίνωσε πριν από μερικές βδομάδες πως θέλει να αποχωρήσει από τους Πέλικανς με σκοπό να βρεθεί σε μια ομάδα που θα κερδίζει και θα διεκδικεί πρωταθλήματα. Ο σούπερ σταρ της Νέα Ορλεάνης δεν πρόκειται να ανανεώσει με την ομάδα του και οι φήμες γύρω από το όνομα του δίνουν και παίρνουν.

Ο Ντέιβις δεν πρόλαβε να αλλάξει περιβάλλον τη φετινή σεζόν, καθώς ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές, όμως το καλοκαίρι θα τον βρει σε άλλες πολιτείες.  Oι Λέικερς που ήταν η ομάδα που ήθελε πάση θυσία τον Ντέιβις, δεν κατάφεραν να τον φέρουν πριν την trade deadline, κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Μια φωτογραφία από το All Star Game σίγουρα κάνει τους φίλους τους Λέικερς να αισιοδοξούν, καθώς μια χειραψία των δύο stars, στην οποία υπάρχουν πονηρά βλέμματα κάνει τον γύρο του κόσμου. Όπως όλα δείχνουν οι δύο σταρ φαίνεται σαν κάτι να γνωρίζουν, με τους Λέικερς να μοιάζει δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα το καλοκαίρι για να πάρουν τον φρύδια.

😬

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report στις Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ