Νέο ασύλληπτο ρεκόρ από τον ΛεΜπρον Τζέιμς (pics)

Νέο ασύλληπτο ρεκόρ από τον ΛεΜπρον Τζέιμς (pics)

Τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν κατ’ ευχή για τον Τζέιμς στην πρώτη του χρονιά στο Λος Άντζελες, αλλά ατομικά φροντίζει να παραμένει σε top επίπεδο καταγράφοντας άλλο ένα απίστευτο ρεκόρ.

Τι και αν οι Λέικερς ασθμαίνουν φέτος στη Δύση και είναι ορατός ο αποκλεισμός από τα palyoffs. Τι και αν ο Τζέιμς δεν έχει τους ¨κατάλληλος» συμπαίκτες βάσει αξίας και εμπειρίας. Ο 34χρονος σούπερ σταρ εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετική ατομική κατάσταση πνευματικά και σωματικά και έχει θαυμαστή σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή του.

Αυτά ακριβώς του έδωσαν άλλο ένα ρεκόρ, μια επίδοση που είναι εξαιρετικά δύσκολο να την επαναλάβει κάποιος παίκτης στο μέλλον. Ο Βασιλιάς με το triple double που πέτυχε στην ήττα των Λέικερς από τους Γκρίζλις με 110-105, μπήκε στο top 10 όλων των εποχών σε πόντους αλλά και σε ασίστ.

Ο «LJ23» πέτυχε λοιπόν 24 πόντους, μοίρασε 11 ασίστ και κατέβασε 12 ριμπάουντ. Με τις πρώτες δύο επιδόσεις του έφτασε τους 32.162 πόντους και βρίσκεται 5ος στη σχετική λίστα, ενώ συμπλήρωσε και 8.535 ασίστ ξεπερνώντας τον Αντρέ Μίλερ στην 10η θέση.

https://www.instagram.com/p/BuVQZ77AhWM/?utm_source=ig_embed

Επίτευγμα το οποίο έχει καταφέρει μόνο αυτός στην μακρόχρονη Ιστορία του ΝΒΑ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξανασυμβεί μιας και παίκτης με το επιθετικό του ταλέντο, τη δημιουργικότητά του αλλά και τη διάρκεια που δείχνει εδώ και χρόνια στο all star επίπεδο, βγαίνει κάθε… 50 χρόνια.

Παράλληλα, με το triple double που κατέγραψε, έφτασε τα 79 στην καριέρα του και ανέβηκε στην 5η θέση της λίστας όλων των εποχών με τους παίκτες που έχουν πετύχει τα περισσότερα, προσπερνώντας τον Γουίλτ Τσάμπερλεϊν. Την πρώτη 4άδα να συμπληρώνουν οι Όσκαρ Ρόμπερτσον (181), Μάτζικ Τζόνσον (138), Ράσελ Γουέστμπρουκ (128) και Τζέισον Κιντ (107).

https://twitter.com/NBA/status/1100234700583522310

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ