Παίκτης του μήνα στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο! (pic)

Παίκτης του μήνα στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο! (pic)

Άλλη μία σπουδαία διάκριση για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, που αναδείχθηκε παίκτης του μήνα στην Ανατολή, για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν.

«Σαρώνει» στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τον Φεβρουάριο να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να κερδίζει με το σπαθί του τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του μήνα στην Ανατολή.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak οδήγησε τα Ελάφια σε 9 νίκες, έχοντας μέσο όρο 30,6 πόντους, 12,6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,6 τάπες με 62% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα! Νούμερα που προκαλούν… τρόμο στους αντιπάλους του και αποδεικνύουν περίτρανα γιατί είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του MVP της κανονικής περιόδου.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα ο Γιάννης, μετά τα αντίστοιχα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Τον Ιανουάριο το βραβείο είχε καταλήξει στους 76ers και συγκεκριμένα στον Τζόελ Εμπίντ. Οσον αφορά στην Δυτική Περιφέρεια, το βραβείο πήγε στους Θάντερ και στον Πολ Τζόρτζ.

Δείτε την ανάρτηση των Μπακς για τον Γιάννη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ