Χιούστον Ρόκετς – Μπόστον Σέλτικς 115-104

Χιούστον Ρόκετς – Μπόστον Σέλτικς 115-104

Με τους Τζέιμς Χάρντεν και Έρικ Γκόρντον να βρίσκονται σε σπουδαία μέρα, οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν των προβληματικών Σέλτικς μέσα στη Βοστόνη με 115-104.

Οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Χιούστον Ρόκετς στο TD Garden, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για να μείνουν σε απόσταση βολής από την 4άδα της περιφέρειάς τους.

Οι Ρόκετς μπήκαν εξαιρετικά στη αναμέτρηση και στα πρώτα δύο δωδεκάλεπτα ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. Το 65-43 του πρώτου ημιχρόνου προϊδέαζε για εφιαλτικό βράδυ για τους Κέλτες.

Στο δεύτερο μέρος όμως και κυρίως στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για την ανατροπή. Κατάφεραν να μειώσουν στο -9 (107-98), αλλά κάπου εκεί ξέμειναν από δυνάμεις, με τις Ρουκέτες να φεύγουν θριαμβευτικά αό την Βοστόνη με το υπέρ τους 115-104.

Με τη νίκη αυτή οι Ρόκετς βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 37-25 και βρίσκονται στην 5η θέση της Δύσης, μία νίκη μακριά από την 4η Οκλαχόμα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Χάρντεν (42π), Γκόρντον (32π)και Πολ (15π/12 ασίστ).

Από την άλλη οι Σέλτικς με πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς έπεσαν στο 38-26 και την 5η θέση της Ανατολής, δύο νίκες μακριά από την 4η Φιλαντέλφια μιας και οι προσπάθειες των Ίρβινγκ (24π), Χόρφορντ (19π) και Σμαρτ (18π), δεν είχαν αντίκρυσμα.

https://youtu.be/Qwd7_fblYjg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ