Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο και επίσημα ο Πάου Γκασόλ

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο και επίσημα ο Πάου Γκασόλ

Ο Παου Γκασόλ ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού σέντερ.

Πριν από λίγες μέρες ο Πάου Γκασόλ έλυσε το συμβόλαιό του με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και όπως ενημέρωσε ο Άντριαν Βονιαρόφσκι θα ενσωματώνονταν στους Μιλγουόκι Μπακς.

Η κίνηση αυτή τελικά επισημοποιήθηκε με τους Μπακς να βάζουν στο ρόστερ τους έναν πολύπειρο αθλητή που μπορεί να δώσει λίγα ποιοτικά λεπτά στη θέση «5».

Διανύει έτσι και αλλιώς την 18η σεζόν του στο ΝΒΑ παίζοντας για λογαριασμό των Μέμφις Γκρίζλις, των Λος Άντζελες Λέικερς, των Σικάγο Μπουλς αλλά και των Σαν Αντόνιο Σπερς, κατακτώντας μάλιστα και δύο πρωταθλήματα με τους Λιμανάνθρωπους (2009, 2010).

Η ομάδα του Μιλγουόκι τον ανακοίνωσε με το λιτό… «Οι Μπακς υπέγραψαν τον έξι φορές All Star Πάου Γκασόλ, ο οποίος θα φορά το νούμερο 17», ενώ ο ίδιος ο Ισπανός σε δηλώσεις του ανέφερε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που αρχίζει αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στο ΝΒΑ με τους σπουδαίους Μπακς. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Στόχος μου, όπως πάντα, είναι να προσθέσω αξία στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ