Τεράστιος Τζαμπάρ: Μάζεψε τρία εκατ. δολάρια για παιδιά του Λος Άντζελες

Τεράστιος Τζαμπάρ: Μάζεψε τρία εκατ. δολάρια για παιδιά του Λος Άντζελες

Ο θρυλικός παλαίμαχος σέντερ των Λέικερς συγκέντρωσε τρία εκατ. δολάρια και θα τα διαθέσει στο ίδρυμα του για παιδιά του Λος Άντζελες

Ο θρυλικός σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είναι ένα σύμβολο για την πόλη των «αγγέλων» κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα απίστευτα κατορθώματα του σαν παίκτης των Λέικερς.

Ο Καρίμ αποδεικνύει πως παραμένει πολύ μεγάλος και εκτός παρκέ καθώς συγκέντρωσε τρία εκατ. δολάρια μετά από δημοπρασία προσωπικών του αντικειμένων και θα διαθέσει αυτά τα χρήματα στο ίδρυμα του, που βοηθά παιδιά στο Λος Άντζελες.

Ο Τζαμπάρ πούλησε, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, 234 προσωπικά αντικείμενα και αυτό που πωλήθηκε ακριβότερα ήταν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή για τον τίτλο που κατέκτησαν οι Λέικερς το 1987. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος ιδιοκτήτης του δαχτυλιδιού, πλήρωσε 400.000 ευρώ για να το αποκτήσει.

«Αν πρέπει να αποφασίσω για το αν θέλω να έχω ένα δαχτυλίδι στην αποθήκη ή αν πρέπει να το πουλήσω για να δώσω την ευκαιρία σε νέα παιδιά ν’ αλλάξουν την ζωή τους, τότε η απόφαση είναι εύκολη. Μπορώ να τα πουλήσω όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο μύθος των Λέικερς που έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα στο ΝΒΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Τζαμπάρ πέρασε δύσκολες στιγμές το 2000 όταν αντιμετώπισε αρκετά οικονομικά προβλήματα, αλλά κατάφερε να ορθοποδήσει χωρίς να χάσει το σύνολο της περιουσίας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ