Λος Άντζελες Λέικερς – Ντένβερ Νάγκετς 99-115

Λος Άντζελες Λέικερς – Ντένβερ Νάγκετς 99-115

Οι Ντένβερ Νάγκετς χάλασαν το πάρτι του ΛεΜπρον Τζέιμς που ξεπέρασε σε πόντους τον Τζόρνταν, νικώντας τους Λέικερς με 115-99.

Οι Λέικερς υποδέχτηκαν στο Staples Center του Λος Άντζελες τους Ντένβερ Νάγκετς σε μια βραδιά που προορίζονταν… εορταστική μιας και ο ΛεΜπροιν Τζέιμς θα προσπερνούσε τον Μάικλ Τζόρνταν ανεβαίνοντας στην 4η θέση των καλύτερων σκόρερ όλων των εποχών στη Λίγκα.

Ο Τζέιμς τα κατάφερε, αλλά οι ομάδα του ηττήθηκε για έκτη φορά στα επτά τελευταία ματς. Οι Σβόλοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι με τη διαφορά στο πρώτο δωδεκάλεπτο να φτάνει τους 18 πόντους (43-25).

Η διαφορά παρέμενε σε διψήφια επίπεδα μέχρι τα τέλη του τρίτου δωδεκάλεπτου όταν οι Λέικερς έκαναν την τελική τους αντεπίθεση. Κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι (87-85), στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, όμως δεν άντεξαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή με τους Νάγκετς να βγάζουν την ποιότητά του στο παρκέ και να παίρνουν τελικά τη νίκη με 115-99.

Ο Γιόκιτς ήταν… άκεφος (12π/17 ριμπ/8 ασίστ), αλλά οι Μπάρτον (23π), Χάρις (19π) και Μάρεϊ (19π) ήταν αρκετοί για την 43η νίκη των Νάγκετς (43-21) που βρίσκονται στην 2η θέση της Δύσης.

Από την άλλη ο Τζέιμς ήταν εξαιρετικός για τους Λέικερς (31π/7 ριμπ/7 ασίστ), αλλά οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πλην των ΜακΓκι (16π) και Καρούσο (15π) δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, με τους Λιμνάνθρωπους να βρίσκονται πλέον στο 30-35 και την 11η θέση.

https://youtu.be/oYmo0rGjlcw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ