Λος Άντζελες Κλίπερς – Μπόστον Σέλτικς 140-115

Λος Άντζελες Κλίπερς – Μπόστον Σέλτικς 140-115

Οι Κλίπερς επικράτησαν με άνεση (140-115) των ανεβασμένων εσχάτως Σέλτικς, επεκτείνοντας το αήττητο σερί τους στα 5 ματς, στην προσπάθειά τους να…χωθούν στη μάχη για την 4άδα στη Δύση.

Οι Κλίπερς υποδέχτηκαν στο Staples Center του Λος Άντζελες τους Μπόστον Σέλτικς, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να προλάβουν το τρένο της 4άδας σε Δύση και Ανατολή αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν διάθεση για… δώρα μπροστά στο κοινό τους. Από τη δεύτερη φάση της αναμέτρησης πήραν το προβάδισμα και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω, με τη διαφορά στο ημίχρονο να είναι ήδη στο +13 (62-49).

Ίδια εικόνα και στην τρίτη περίοδο, ενώ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι Σέλτικς το… παράτησαν και οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς έστησαν «πάρτι» σκοράροντας όποτε και όπως ήθελαν, φτάνοντας τελικά στην επικράτηση με το ευρύ 140-115.

Στην 6η θέση της Δύσης (39-29) βρίσκονται οι Κλίπερς που είδαν τον Λου Γουίλαμς να πετυχαίνει 34 πόντους και τους Γκαλινάρι (25π) και Χάρελ (20π) να τον ακολουθούν σε απόδοση.

Από την άλλη οι Σέλτικς παραμένουν στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 41-27, αφού οι προσπάθειες των Ροζίερ (26π), Μπράουν (22π) και Ίρβινγκ (18π/11 ριμπ) δεν ήταν αρκετές για τη νίκη.

https://youtu.be/eCq_yaWlhAc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ