Για τον Γουόκερ θα κινηθούν οι Μάβερικς

Για τον Γουόκερ θα κινηθούν οι Μάβερικς

Τον Κέμπα Γουόκερ, που θα είναι free agent το ερχόμενο καλοκαίρι, έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους οι Ντάλας Μάβερικς.

Ο Κέμπα Γουόκερ κάνει μια εξαιρετική χρονιά στο ΝΒΑ φέτος για λογαριασμό των Χόρνετς. Ο 28χρονος Αμερικανός άσος κάνει την καλύτερη σεζόν του επιθετικά έχοντας 25.1 πόντους και συνεισφέροντας παράλληλα 5.8 ασίστ, 4.3 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα.

Ο All Star γκαρντ όμως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία στην Σάρλοτ. Όπως αναφέρει ο Ρικ Μπόνελ στην ιστοσελίδα Charlotte Observer, η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν προτίθεται να τον… χρυσώσει για να τον κρατήσει για χρόνια ακόμα στην ομάδα της οποία άλλωστε είναι μέλος από την πρώτη του επαγγελματική χρονιά (2011-2012).

Ο Γουόκερ αυτή τη στιγμή έχει δικαίωνα να υπογράψει νέο 5ετές συμβόλαιο με απολαβές 190 εκατ. ευρώ, ενώ αν καταφέρει να συμπεριληφθεί σε κάποια από τις καλύτερες 5άδες στο τέλος της χρονιάς, το ποσό αυτό αναμένεται να ανέβει στα 221 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Χόρνετς όμως δεν παίζουν μόνοι τους αφού υπάρχουν και οι Ντάλας Μάβερικς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Οι Τεξανοί έκαναν ήδη ένα γερό μπάσιμο αποκτώντας τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Τώρα όμως είναι έτοιμοι να κάνουν το κάτι παραπάνω, δελεάζοντας τον ύψους 1.85μ γκαρντ για να φτιάξουν μια πολύ δυνατή τριάδα μαζί και με τον Λούκα Ντόντσιτς, ικανή να αλλάξει μετά από αρκετά χρόνια το επίπεδο των Μαβς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ