Μπηχτές από Ροζίερ: «Για αυτό δεν πάμε καλά…»

Μπηχτές από Ροζίερ: «Για αυτό δεν πάμε καλά…»

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς σε συνέντευξή του μίλησε με σκληρά λόγια, δίνοντας τη δική του ερμηνεία για την προβληματική εικόνα των Κελτών κατά τη διάρκεια της φετινής regular season.

Οι Σέλτικς, με τον τρόπο που δούλεψαν και εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, έκαναν τους όλους όσους ασχολούνταν με το ΝΒΑ να μιλούν για την ομάδα που φέτος θα έκανε το βήμα παραπάνω και θα αποτελούσε το αντίπαλο δέος των πρωταθλητών Γουόριορς.

Η εικόνα της Βοστόνης όμως μέχρι και σήμερα, λίγο πριν τελειώσει η regular season, αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Οι Κέλτες παρουσιάζουν τρομερή αστάθεια στην απόδοσή τους και έχουν την εικόνα ομάδας με μπερδεμένους ρόλους, κάτι που πέρσι είχε εξαλείψει ο κόουτς Στίβενς.

Με την ομάδα να μάχεται για να μπει στην προνομιούχο 4άδα της Ανατολής (5η με ρεκόρ 43-28), ο αναπληρωματικός γκαρντ, Τέρι Ροζίερ μιλώντας στην εκπομπή Fair Game μίλησε με σκληρά λόγια δίνοντας τη δική του ερμηνεία για την προβληματική εικόνα των Σέλτικς:

«Φυσικά και υπάρχουν θέματα, όταν παίζεις σε μια ομάδα όπου οι παίκτες έχουν διαφορετικού τύπου προσωπικότητες. Τώρα βέβαια είναι λίγο διαφορετικά, γιατί είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν πως είναι ξεχωριστοί. Το θέμα είναι πως το χειριζόμαστε όλο αυτό και μιλάω και για τον εαυτό μου.

Έχουμε πολλούς παίκτες που πιστεύουν ότι είναι στο επίπεδο που πρέπει. Είναι μια μεγάλη σεζόν και δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πρέπει. Αυτό που με έχει εκπλήξει περισσότερο είναι οι διαφορετικές προσωπικότητες και ο εγωισμός αρκετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ