Λος Άντζελες Λέικερς – Μπρούκλιν Νετς 106-111

Λος Άντζελες Λέικερς – Μπρούκλιν Νετς 106-111

Οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν με 111-106 των Λέικερς και οριστικοποίησαν πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς και η ομάδα του θα απουσιάσουν από τα φετινά playoffs.

Οι Λέικερς υποδέχτηκαν στο Staples Center τους Μπρούκλιν Νετς, με τους Λιμνάνθωπους να… επισφραγίζουν την αποτυχημένη πρώτη χρονιά του ΛεΜπρον στο Λος Άντζελες.

Σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, οι Νετς κατάφεραν να επικρατήσουν και να στείλουν και μαθηματικά τους Λέικερς εκτός playoffs, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια σε ομάδα που αγωνίζεται ο Τζέιμς.

Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο προβάδισμα με καμία να μην μπορεί να χτίσει διαφορά ασφαλείας σε κάποιο διάστημα της αναμέτρησης. Στο τέλος μάλιστα και με το σκορ στο εύθραυστο 109-106 υπέρ των Νετς, ο Τζέιμς έκανε λάθος στην επίθεση με 22’’ να απομένουν, με τους Λέικερς να χάνουν την ευκαιρία για ισοφάριση και να ηττούνται με το τελικό 111-106.

Κυρίαρχος ο ΜακΓκι (33π/20 ριμπ), πληθωρικός αλλά μοιραίος ο Τζέιμς (25π/9 ριμπ/14 ασίστ), αλλά από εκεί και πέρα πλην του Κούζμα (18π) δεν υπήρχε παίκτης για να δώσει λύσεις στους Λέικερς που βρίσκονται πλέον 11οι με ρεκόρ 31-41.

Από την άλλη οι Νετς έκαναν ένα ακόμα βήμα για την 8άδα της Ανατολής και βρίσκονται 7οι (38-36), με τους Χάρις (26π), Ράσελ (21π/13 ασίστ) και Ντίνγουιντι (19π) να κάνουν πολύ καλό ματς.

https://youtu.be/gXugmT1trwg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ