Τζαζ – Σανς 125-92

Τζαζ – Σανς 125-92

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Τζαζ κόντρα στους Σανς, επικρατώντας με 125-92 σε ένα παιχνίδι όπου ο Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε 59 πόντους.

Ο Ντέβιν Μπούκερ πήγε να κερδίσει μόνος του τους Τζαζ πραγματοποιώντας μια μυθική εμφάνιση, καθώς σταμάτησε στους 59 πόντους κόντρα στους Μορμόνους, αλλά η Γιούτα δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει με 125-92 τους ήλιους.

Οι γηπεδούχοι απλά ήταν καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη νίκη (σε διαφορά). Συγκεκριμένα η Γιούτα επικεντρώθηκε σε όλους τους άλλους εκτός του Μπούκερ και δικαιώθηκε.

Ο σταρ των ήλιων μπορεί να τελείωσε το ματς με τρομερά νούμερα, καθώς είχε 59 πόντους με 19/34 σουτ, 16/17 βολές, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των Σανς έβαλαν μαζί 33 πόντους, με το παιχνίδι να μην χωρά ιδιαίτερη κριτική.

Ο Ρούντι Γκομπέρ με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Ντέρικ Φέιβορς και Ρίκι Ρούμπιο να έχουν από 18 πόντους.

Για τους Σανς, μετά τον Μπούκερ υπήρχε το… χάος, με τον ΝτιΆντρε Έιτον να έχει 9 πόντους και τον Τρόι Ντάνιελς 7 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ