Και οι Σπερς στη διεκδίκηση του Ντέιβις – Τι ανταλλάγματα προσφέρουν

Και οι Σπερς στη διεκδίκηση του Ντέιβις – Τι ανταλλάγματα προσφέρουν

Πλήθος ομάδων έχουν ακουστεί ως μνηστήρες του Άντονι Ντέιβις με τους Σαν Αντόνιο Σπερς να είναι η τελευταία προσθήκη, προσφέροντας ένα δυνατό πακέτο ανταλλαγών στους Πέλικανς.

Η μεταγραφή του Άντονι Ντέιβις στους Λέικερς χάλασε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα ο καλύτερος ψηλός του ΝΒΑ να ξεμείνει στους Πέλικανς. Ο Φρύδιας από το σημείο αυτό μοιάζει να παίζει με… χειρόφρενο με τους μέσους όρους να κατρακυλούν στους 15.5 πόντους και τα 6 ριμπάουντ ανά 22 σχεδόν λεπτά που μένει στο παρκέ στα τελευταία 14 ματς.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντέιβις περιμένει το καλοκαίρι για να φύγει από τη νέα Ορλεάνη, με τους Λέικερς και τους Σέλτικς να είναι οι πιο… δημοφιλείς προορισμοί. Έρχεται όμως ο Ζακ Μπάκλεϊ του Bleacher Reoprt να προσθέσει με ρεπορτάζ του άλλη μια ομάδα στη διεκδίκηση του 26 σέντερ.

Πρόκειται για τους Σαν Αντόνιο Σπερς του Γκρεγκ Πόποβιτς. Τα σπιρούνια αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους για τον Ντέιβις σύμφωνα με το δημοσίευμα και ετοιμάζουν ένα πακέτο για ανταλλαγή. Αυτό θα περιλαμβάνει τους ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Λόνι Γουόκερ αλλά και ένα pick του πρώτου γύρου από το προσεχές draft του Ιουνίου, προκειμένου να δελεάσει τους Πέλικανς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ