Αντετοκούνμπο : Στους κορυφαίους των Μπακς όλων των εποχών

Αντετοκούνμπο : Στους κορυφαίους των Μπακς όλων των εποχών

Οι Μπακς γιορτάζουν τα 50 χρόνια στο ΝΒΑ και ο κόσμος ψήφισε μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας διεθνής σταρ διανύει τις καλύτερές του μέρες στο Μιλγουόκι, αφού εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αλλά διακρίνεται κιόλας. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος φόργουορντ των Μπακς βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες-κολοσσούς της ομάδας του!

Η ομάδα του Μιλγουόκι γιορτάζει την φετινή σεζόν τις 50 σεζόν στον μαγικό κόσμο ΝΒΑ και έβαλε τον κόσμο να ψηφίσει τους καλύτερους Μπακς της ιστορίας. Στο νικηφόρο ματς με τους Μάβερικς ανακοινώθηκαν οι 5 πάουερ φόργουορντ που ψήφισε ο κόσμος. Όπως αναμενόταν, ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Αντετοκούνμπο! Ο Greek Freak πλαισιώνει τους Ιλιασόβα, Κούκοτς, Τζόνσον και Μπέικερ, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους Μιλγουόκι Μπακς.

https://twitter.com/Bucks/status/939330224977620992

Μην ξεχνάμε πως τις προάλλες, ο Γιάνναρος είχε κερδίσει μια αξιοθαύμαστη διάκριση. Είχε γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης που έχει πετύχει 5.000+ πόντους, 2.000+ ριμπάουντ και 1000+ ασίστ πριν συμπληρώσει τα 23 του χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του.

Όλα αυτά έχουν δώσει ώθηση στον Γιάννη να συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και φυσικά να γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες για τις επιδόσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ