Να δέσουν για πάντα τον Γιάννη στο Μιλγουόκι θέλουν οι Μπακς

Να δέσουν για πάντα τον Γιάννη στο Μιλγουόκι θέλουν οι Μπακς

Μπορεί να βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο από το τρέχον συμβόλαιό του, αλλά οι Μπακς κάνουν σκέψεις για να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το σημείο αναφοράς των Μπακς. Η αρχή και το τέλος τους. Ο φύσει και θέσει ηγέτης της ομάδας του κόουτς Μπούντενχολζερ στο παρκέ. Σίγουρα δεν σας λέμε κάτι καινούριο. Εκεί που θέλουμε να καταλήξουμε όμως είναι η πρόθεση της ομάδας του Greek Freak.

Τα Ελάφια μπορεί να βρίσκονται στον δεύτερο χρόνο συνεργασίας του τρέχοντας συμβολαίου με τον Αντετοκούνμπο, όμως γίνεται ήδη η προεργασία για να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για πάντα στο Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο έχει λαμβάνειν από τους Μπακς που αγγίζουν τα 100 εκατ. δολάρια για την τρέχουσα συμφωνία που λήγει το 2021, ενώ το καλοκαίρι του 2020 θα είναι σε θέση να υπογράψει νέο super max συμβόλαιο βάσει της σύμβασης εργασίας του ΝΒΑ.

Ωστόσο ως ώρας πέρα από τα αγωνιστικά, με την ομάδα να διανύει την πιο επιτυχημένη σεζόν εδώ και… δεκαετίες, τους Μπακς «καίνε» και τα συμβόλαια των Μίντλετον, Μπρόγκντον και Λόπες που είναι σημαντικότατες μονάδες και δένουν τέλεια με τον Αντετοκουνμπό στο παρκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ