Λουκ Ουόλτον: Πολύ κοντά στους Σακραμέντο Κινγκς

Λουκ Ουόλτον: Πολύ κοντά στους Σακραμέντο Κινγκς

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Σακραμέντο ο Λουκ Ουόλτον,καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς δουλειά ο Λουκ Ουόλτον. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τους Λέικερς στον πάγκο των οποίων παρέμεινε για τρία χρόνια ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται να συνεχίσει στους Κινγκς.

Στους «βασιλιάδες» ο Ουόλτον θα καλύψει το κενό του Ντέιβ Γέργκερ ο οποίος απολύθηκε από την ομάδα του Σακραμέντο πριν από δύο ημέρες.

Ο πρώην τεχνικός των Λέικερς αποτελεί επιλογή του Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος θεωρεί πως ότι θα φέρει τους Κινγκς και πάλι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Δύσης.

Προς το παρόν Ουόλτον και Κινγκς βρίσκονται σε επαφές οι οποίες είναι προχωρημένες και θεωρείται πιθανό ακόμη και εντός των προσεχών ημερών, αν όχι ωρών να υπάρξουν επίσημες ανακοιν

Οι συζητήσεις, που βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο, φαίνεται να καταλήγουν σε συμφωνία και, όπως μεταδίδεται από την Bleacher Report, δεν αποκλείεται και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ