Έιντζ: «Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον ΛεΜπρόν»

Έιντζ: «Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον ΛεΜπρόν»

Ο πρόεδρος των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μη επιλογή του από τους «Κέλτες» το 2013.

Ο πρόεδρος των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, μίλησε για το ντραφτ του 2013 όταν αποφάσισε να μην επιλέξει τελικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αντί αυτού να επιλέξει στο νούμερο 13 τον Κέλι Όλινικ, αφήνοντας τον «Greek Freak» στο νούμερο 15 και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Αρχικά ανέφερε για το λάθος που έκανε όσον αφορά τις προοπτικές εξέλιξης του παίκτη:

«Έχω δεύτερες σκέψεις για πολλούς παίκτες. Βάσει των πληροφοριών που έχω τη στιγμή που παίρνω μια απόφαση, δεν το κάνω. Όταν τον είδα στο summer league, είχα αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις. Έλεγα «ποιο είναι αυτό το παιδί;»».

Παράλληλα, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας: «Ο Γιάννης θυμίζει κατά κάποιους τρόπους τον ΛεΜπρόν, είναι πολύ καλός all-around παίκτης.

Το σουτ ίσως είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του, αλλά δεν έχει σημασία, αφού είναι τόσο αποτελεσματικός στο σκοράρισμα και στη δημιουργία. Και φυσικά όπως ο ΛεΜπρόν βελτιώθηκε με τα χρόνια στο σουτ, το ίδιο κάνει και ο Γιάννης.

Γενικά οι Μπακς υπερτερούν σε μέγεθος και αθλητικότητα των περισσότερων ομάδων, κάτι που τους δίνει ποικιλία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που εκτιμώ περισσότερο στον Γιάννη είναι το πάθος του για το παιχνίδι.

Νομίζω πως είναι ένα υποτιμημένο στοιχείο και πιστεύω πως αυτή η αρετή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλη την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δείχνουν να λατρεύουν να αγωνίζονται μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ