Οι πιο ξεκαρδιστικές στιγμές των φετινών playoffs του ΝΒΑ

Οι πιο ξεκαρδιστικές στιγμές των φετινών playoffs του ΝΒΑ

Μας τις παρουσιάζει ο Shaquille O’Neal, στο τελευταίο επεισόδιο του Shaqtin a Fool.

Τα playoffs του ΝΒΑ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ εδώ και μερικές ημέρες γνωρίζουμε ήδη τους νικητές, των περισσότερων ζευγαρωμάτων του πρώτου γύρου. Ελάχιστες ομάδες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επιλύσουν τις διαφορές τους. Βέβαια έχω την αίσθηση ότι στη χώρα μας θα προτιμούσαμε ένα μικρό διαλειμματάκι από την μπασκετική δράση, καθώς μεσολαβεί η μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου της Ανάστασης, τα ενδιαφέροντα μας ξεφεύγουν κάπως από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και σίγουρα, δεν περιλαμβάνουν αθλητικές δραστηριότητες.Κάθε άλλο μάλιστα.

Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους μπορεί να μην σουβλίζουν στο δικό τους Πάσχα, όμως καταπιάνονται με ορισμένα άλλα όμορφα πραγματάκια. Για παράδειγμα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Shaquille O’Neal , κάθισε και «μάζεψε» σε ένα βίντεο τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της φετινής postseason. Αναφέρομαι φυσικά στο τελευταίο επεισόδιο του διάσημου «Shaqtin a Fool». Πάμε να δούμε μαζί, τα αστεία κατορθώματα μερικών εκ των πιο λαμπερών αστέρων του ΝΒΑ.

Στο νούμερο τέσσερα συναντάμε τον αριστερόχειρα Thadeus Young, ο οποίος προφανώς δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με το δεξί του χέρι. Το συγκεκριμένο lay up, δεν είχε εξαρχής ουδεμία πιθανότητα επιτυχίας. Η αντίδραση του προπονητή του στον πάγκο, είναι νομίζω ενδεικτική και δείχνει την έκταση της γκάφας στην οποία υπέπεσε. Κρίμα για την προσπάθεια του συμπαίκτη του, που του σέρβιρε ένα σχεδόν έτοιμο καλάθι.

Στη συνέχεια έχουμε τον Joel Embiid, που από ότι φαίνεται φιλοδοξεί μετά το τέλος της καριέρας του να δοκιμάσει τις δυνάμεις στο Hollywood. Αν κρίνουμε με βάση το παρακάτω στιγμιότυπο, πιθανότατα του ταιριάζουν οι ταινίες με πολεμικές τέχνες. Κάτι σαν το Karate Kid από το Καμερούν. Πέρα όμως από την πλάκα η κίνηση του να σηκώσει το πόδι, είναι τρομακτικά επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα του συναδέλφου του. Χρειάζεται λίγη προσοχή.

Στο νούμερο δύο παραμένουμε στο πεδίο των πολεμικών τεχνών, με διαφορετικό αυτή τη φορά πρωταγωνιστή. Ο Shabazz Napier αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και είχε δεμένο τον δεξί του ώμο. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε σε τίποτα να χρησιμοποιήσει τον αριστερό του αγκώνα, για ένα υψηλής τεχνικής χτύπημα στον συμπαίκτη του που είχε την ατυχία να καθίσει δίπλα του στον πάγκο. Προφανώς δεν έγινε επίτηδες, παρόλα αυτά ο Jefferson φάνηκε πως πόνεσε αρκετά.

Ακόμα και οι παιχταράδες έχουν άτυχες στιγμές. Μετά την εξαιρετική άμυνα του Houston και την ωραία πάσα του Chris Paul, Ο James Harden βρίσκεται ολομόναχος με το καλάθι. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, κάτι τέτοιο ισοδυναμεί αυτόματα με δύο πόντους. Η εντύπωση μου είναι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν έχει αποφασίσει αν θα τελειώσει τη φάση με lay up ή κάρφωμα, με αποτέλεσμα η μπάλα να ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια του. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ