Πιτίνο:  «Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Πιτίνο: «Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών»

Ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτησή του «βγάζει το καπέλο» σε Τζόρνταν, ΛεΜπρόν και Κόμπε, τονίζει όμως οτι ο σταρ των Γουόριορς Κέβιν Ντουράντ έχει τα φόντα να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών!

Ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν, ούτε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ούτε ο Κόμπι Μπράιαντ είναι το Νο1 όλων των εποχών σύμφωνα με τον Ρικ Πιτίνο. Ούτε ένας από τους υπόλοιπους θρύλους του ΝΒΑ όπως είναι οι Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Λάρι Μπερντ. Γουίλτ Τσάμπερλεν, Τζούλιους Έρβινγκ, Μπιλ Ράσελ ή Οσκαρ Ρόμπερτσον.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή του στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter, εξέφρασε την πίστη οτι κορυφαίος σε ολόκληρη την ιστορία του μπάσκετ, μπορεί να γίνει ο Κέβιν Ντουράντ!

«Είναι πραγματικά δύσκολο να αξιολογείς παίκτες από διαφορετικές εποχές. Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ο κορυφαίος two-way παίκτης που είδα (σ.σ. δηλαδή σε άμυνα κι επίθεση). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ο πιο δυνατός του αθλήματος. Ο Κόμπι Μπράιαντ ο πιο φονικός σκόρερ. Τώρα όμως πιστεύω ότι ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών», έγραψε ο Πιτίνο.

Θυμίζουμε οτι τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα ο σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σημείωσε 35 πόντους στη νίκη των «πολεμιστών» επί των Χιούστον Ρόκετς για το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς στην Δύση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

https://twitter.com/RealPitino/status/1122875034178084864

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ