Σούπερ πακέτο από Κλίπερς, στέλνει τον Ντέιβις στο Λος Άντζελες

Σούπερ πακέτο από Κλίπερς, στέλνει τον Ντέιβις στο Λος Άντζελες

Τι και αν ολόκληρη τη σεζόν το όνομα των Λέικερς βρίσκεται πρώτο ως πιθανότερος προορισμός για τον Άντονι Ντέιβις. Τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν αν επιβεβαιωθεί η προσφορά που ετοιμάζουν οι Κλίπερς.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς μπορεί να ηττήθηκαν τελικά από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 4-3 στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ, αλλά έδειξαν πως είναι μια πολύ στιβαρή ομάδα με στέρεες βάσεις, καλό προπονητή και ένα ρόστερ έτοιμο για πολύ ψηλά με την προσθήκη 1-2 παικτών από το πάνω ράφι, ίσως και all star.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει αναντίρρητα και ο σέντερ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις. Ο Φρύφιας ήταν το πιο καυτό όνομα του χειμερινού παράθυρου για trade για τις ομάδες του ΝΒΑ και φαίνεται πως για λεπτομέρειες και λόγω λάθος χειρισμών χάλασε η μεταγραφή του στους Λέικερς του ΛεΜπρον.

Ο Ντέιβις όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να μετακομίσει τελικά στο Λος Άντζελες, αλλά στους Κλίπερς. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του «The Ringer», Πάολο Ουγκέτι, οι Πελεκάνοι δεν θα μπορούσαν εύκολα να πουν όχι σε πακέτο που περιλαμβάνει τους δύο εξαιρετικούς νεαρούς γκαρντ, Σάι Γκίλγκεους-Αλεξάντερ (10.8π/2.8 ριμπ/3.3 ασίστ) και Λάντρι Σάμετ (9.1π/1.7 ριμπ/1.5 ασίστ), τον έμπειρο Ντανίλο Γκαλινάρι που κάνει σεζόν καριέρας (19.8π, 6.1 ριμπ/2.6 ασίστ) καθώς και picks από τον πρώτο γύρο των επόμενων draft.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ