Θέλουν Γουόκερ και Μίντλετον οι Μάβερικς

Θέλουν Γουόκερ και Μίντλετον οι Μάβερικς

Οι Κρις Μίντλετον και Κέμπα Ουόκερ θα είναι free agent το καλοκαίρι και Ντάλας Μάβερικς θα κάνουν κίνηση για να τους αποκτήσουν.

Οι Μάβερικς δεν κατάφεραν να μπουν στα play-off του ΝΒΑ, παρά την πολύ καλή rookie χρονιά του Λούκα Ντόντσιτς. Για αυτό η ομάδα του Ντάλας έχει βάλει στο στόχαστρο της, τους  Κρις Μίντλετον και Κέμπα Ουόκερ, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τους Μιλγουόκι Μπακς και Σάρλοτ Χόρνετς αντίστοιχα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μαρκ Στάιν.

Στόχος των Ντάλας δεν είναι άλλος από το να πλαισιώσουν τους Ντόντσιτς και Πορζίνγκις με αξιόπιστες μονάδες, που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και να πετύχουν κάτι καλύτερο από την 14η θέση της Δυτικής Περιφέρειας.

Τη φετινή χρονιά ο Μίντλετον πέρα από ότι είναι πολύ καλός, έχει και σταθερή θετική παρουσία στους αγώνες των Ελαφιών, καθώς στην κανονική διάρκεια του NBA μέτρησε 18.3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε 77 παιχνίδια. Ενώ στα playoff σε έξι παιχνίδια έχει  40% στα δίποντα και 55.3% στα τρίποντα, ενώ παράλληλα έχει 6.7 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 6 παιχνίδια.

Από την άλλη ο Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος  δεν έχει χάσει  παιχνίδι των Χόρνετς στην κανονική περίοδο του NBA, μέτρησε 25.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 82 αναμετρήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ