Ενές Καντέρ: Το συγκινητικό μήνυμα στη μητέρα του (vid)

Ενές Καντέρ: Το συγκινητικό μήνυμα στη μητέρα του (vid)

Ο Ενές Καντέρ, μέσω ενόςβίντεο, έστειλε τις ευχές στην μητέρα η οποία βρίσκεται στην Τουρκία και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Οι σχέσεις του Ενές Καντέρ με την Κυβέρνηση της Τουρκίας είναι χείριστες, με αποτέλεσμα ο Τούρκος άσος των Μπλέιζερς να μην μπορεί καν να επικοινωνήσει με τη μητέρα του. Γι αυτό αποφάσισε να ανεβάσει ένα συγκινητικό βίντεο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ελπίζοντας να το δει!

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, ο Καντέρ ανέβασε στα social media το παρακάτω βίντεο στο οποίο αναφέρει:

«Γεια σου μαμά,

Ελπίζω να είσαι καλά! Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα. Σήμερα είναι η δική σου ημέρα, χρόνια πολλά! Συγγνώμη που δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο ή να σου στείλω μήνυμα, λόγω της κατάστασης στην Τουρκία. Ήθελα να φτιάξω αυτό το βίντεο και ελπίζω αυτό το βίντεο να φτάσει σε εσένα.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε (12/05 22:30), ξέρω πως δεν μπορείς καν να παρακολουθήσεις τους αγώνες μου. Σε παρακαλώ να κρατήσεις εμένα και τους συμπαίκτες μου στις προσευχές σου. Όλοι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ. Ξέρω πως όνειρο σου ήταν πάντα να παρακολουθήσεις από κοντά κάποιον αγώνα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν μπορείς να φύγεις από τη χώρα. Ξέρω πως μια μέρα θα συμβεί, να είσαι δυνατή. Να είσαι περήφανη για τον γιο σου, διότι θυσιάζει τα πάντα για να σταθεί στο ύψος του υπέρ της δημοκρατίας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας. Παλεύει κόντρα στον δικτάτορα.

Να πεις στον μπαμπά και στην αδερφή μου ότι μου λείπουν πάρα πολύ. Ελπίζω να είναι και εκείνοι καλά. Γνωρίζω πως μια μέρα θα καταφέρω να σε δω και ελπίζω πως αυτή η μέρα θα είναι πολύ σύντομα. Σε αγαπώ πάρα πολύ, έχω πολλά να πω αλλά είναι ένα σύντομο βίντεο. Μου λείπει το φαγητό σου, σας αγαπώ πάρα πολύ.”

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/Enes_Kanter/status/1127614596272074752?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1127614596272074752&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.eurohoops.net%2Fel%2Fnba-news-el%2F876520%2Fenes-kanter-to-minima-sti-mitera-tou-tha-se-kani-na-dakrisis-video%2F

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ