Γιάννης: «Άφησε τον δρόμο ανοικτό ο Λεμπρόν στην Ανατολή»

Γιάννης: «Άφησε τον δρόμο ανοικτό ο Λεμπρόν στην Ανατολή»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε ότι η απουσία του Λεμπρόν Τζέιμς από την Ανατολή έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του για τους τελικούς.

Στην απουσία του Λεμπρόν Τζέιμς από την Ανατολή και στον αντίκτυπο που αυτή έχει στις ομάδες της περιφέρειας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» παραδέχτηκε ότι η φυγή του, βοήθησε την ομάδα του όπως και τις υπόλοιπες που δεν έχουν να τον αντιμετωπίσουν για να φτάσουν στους τελικούς ενώ αναφέρθηκε και στο δεύτερο ματς με τους Ράπτορς που όπως είπε πρέπει να τον κερδίσουν και να υπερασπιστούν την έδρα τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης:

«Όταν έφυγε ο Λεμπρόν από την Ανατολή, ένας σπουδαίος παίκτης πήγε στην Δύση. Δεν θα πω ψέματα. Δεν ήξερα στην αρχή της σεζόν αν θα ήμασταν στους τελικούς της Ανατολής ή όχι. Ήξερα όμως πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και πάντα είχαμε πρόβλημα απέναντί του με τους Καβαλίερς.

Τώρα δεν βρίσκεται εκεί και είναι λίγο πιο εύκολο. Δεν το έβλεπα σαν ανοιχτό δρόμο. Πλέον, κοιτώντας πίσω και βλέποντας πώς πήγε η κατάσταση το να μην έχεις τον Λεμπρόν στην Ανατολή και να χρειάζεται να τον ξεπεράσει αφήνει τον δρόμο ανοιχτό.

Είμαστε χαρούμενοι, αλλά στο τέλος της ημέρας η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να πάρουμε και τον δεύτερο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ