Πρόεδρος Νικς: «Ο Πορζίνγκις απείλησε ότι θα πάει στην Ευρώπη, αν δεν τον αντάλλασσα»

Πρόεδρος Νικς: «Ο Πορζίνγκις απείλησε ότι θα πάει στην Ευρώπη, αν δεν τον αντάλλασσα»

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις απείλησε τον πρόεδρο των Νικς λέγοντας του ότι αν δεν τον κάνει ανταλλαγή θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος των Νικς, Στιβ Μιλς, αποκάλυψε ότι ο λόγος που παραχώρησε με ανταλλαγή τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Μάβερικς ήταν ότι ο Λετονός έδωσε τελεσίγραφο, λέγοντας πως αν δεν γίνει ανταλλαγή θα πάει στην Ευρώπη!

Ο Μιλς ξεκαθάρισε ότι αυτός είναι ο λόγος που έδωσε με ανταλλαγή το καλύτερο prospect που είχε στην ομάδα του. Ο Πορζίνγκις παραχωρήθηκε στους Μάβερικς στις 31 Ιανουαρίου για χάρη των Ντένις Σμιθ, ΝτιΆντρε Τζόρνταν και Γουέσλι Μάθιους και δύο ντραφτ πικ πρώτου γύρου, με το Ντάλας να επιλέγει να μην του δώσει χρόνο συμμετοχής λόγω της εγχείρισης που είχε υποβληθεί στο γόνατο τον Φλεβάρη του 2018.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος των Νικς:

«Μας το είπε στην… ψύχρα. ‘Δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τους Νικς και θα σας δώσω εφτά μέρες να με ανταλλάξετε, αλλιώς θα πάω στην Ευρώπη’! Ευτυχώς για εμάς, είχαμε κάνει τον προγραμματισμό μας και εξετάζαμε διάφορα σενάρια από τον Σεπτέμβριο, έχοντας αρκετές επιλογές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ