Η φήμη που αναστατώνει το LA και μπορεί να αλλάξει το NBA

Η φήμη που αναστατώνει το LA και μπορεί να αλλάξει το NBA

Η σεζόν ολοκληρώνεται στο ΝΒΑ και οι Λέικερς βρίσκονται όπως είναι αναμενόμενο στο επίκεντρο της αγοράς για το NBA. Πόσο μάλλον αν αυτή η φήμη που αιωρείται για τους Λιμνανθρώπους ευσταθεί…

Οι Τελικοί του NBA βρίσκονται προ των πυλών με τους Γουόριορς να περιμένουν αντίπαλο παρακολουθώντας την… σκυλομαχία μεταξύ Μπακς και Ράπτορς. μΙα άλλη ομάδα βέβαια παρακολουθεί από απόσταση τα τεκταινόμενα.

Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Λέικερς που αποχαιρέτησαν νωρίς το φετινό πρωτάθλημα μιας και απέτυχαν παταγωδώς είναι η αλήθεια να μπουν στα playoffs της Δύσης, παρά την επένδυση στον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Η Τζίνι Μπας κατάλαβε γρήγορα πως… ένας ΛεΜπρον δεν φέρνει την άνοιξη στον χρόνιο μπασκετικό χειμώνα που πλήττει το Λος Άντζελες και προσπάθησε στα μέσα της σεζόν μέσω trade να φέρει τον Άντονι Ντέιβις στην ομάδα. Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς οι Λιμνάνθρωποι λοιπόν είναι διατεθειμένοι να βγουν πολύ δυνατά στην αγορά και να επιλέξουν από την πολύ πλούσια δεξαμενή των free agents.

Τελευταία υπάρχει μια φήμη που αιωρείται και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο έντονη. Πρόκειται για την μπασκετική επανασύνδεση του Καϊρί Ίρβινγκ με τον Τζέιμς, τους τελευταίους που αμφισβήτησαν ξεκάθαρα την κυριαρχία των Γουόριορς. Ο Ίρβινγκ πήρε τον ρόλο του ηγέτη που τόσο αποζητούσε φεύγοντας από τη σκιά του Βασιλιά, αλλά τα βρήκε σκούρα στους Σέλτικς.

Είναι αρκετά πιθανό να φύγει από τη Βοστόνη και αν οι Νιου Γιορκ Νικς φάνταζαν το φαβορί, οι Λέικερς έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για την απόκτησή του, όπως ψιθυρίζεται στο NBA. Οι σχέσεις του Uncle Drew με τον King James βρίσκονται στα… πολύ καλά τους, μετά από δημόσιες τοποθετήσεις και ιδιωτικές συνομιλίες και πλέον το έδαφος για επανασύνδεση μοιάζει πολύ πιο εύφορο.

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Τζέιμς σε μια φωτογραφία στο Instagram που έδειχνε τον Ίρβινγκ ντυμένο στα κίτρινα και μωβ. Ο ηγέτης των Λέικερς όταν θέλει κάτι δεν το κρύβει και το like που έκανε στη φωτογραφία αυτή φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις/προθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ