«Θέλουν δίδυμο Ράσελ-Ίρβινγκ οι Νετς»

«Θέλουν δίδυμο Ράσελ-Ίρβινγκ οι Νετς»

Οι Νετς θεωρούν ότι το δίδυμο Κάιρι Ίρβινγκ - Ντ' Άντζελο Ράσελ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ΝΒΑ, με την ομάδα του Μπρούκλιν να ετοιμάζεται να προσεγγίσει τον γκάρντ των Σέλτικς.

Οι Mπρούκλιν Νετς, μετά την απροσδόκητα πετυχημένη φετινή πορεία στο ΝΒΑ, θέλoυν να «ταράξουν» τα νερά του μαγικού κόσμου, με την προσθήκη του Κάιρι Ίρβινγκ στο ρόστερ τους, σύμφωνα με πληροφορίες της «New York Post».

Η ομάδα του Κένι Άτκινσον, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση της Ανατολικής Περιφέρεειας, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και θεωρεί ότι η συνύπαρξη των Ντ’ Άντζελο Ράσελ και του αστέρα των Σέλτικς είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα.

Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι του Μπρούκλιν θέλουν να δουν αυτούς τους δυο μαζί και πρόκειται να προσεγγίσουν τον γκαρντ των «Κελτών», ο οποίος μπορεί να ανεβάσει αυτόματα το επίπεδο της ομάδας μαζί με τον Ράσελ. Παράλληλα, θεωρούν ότι αυτό το δίδυμο είναι ικανό να βοηθήσει το υπόλοιπο νεανικό σύνολο να εξελιχθεί.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φήμες περί αποχώρησης του Ίρβινγκ από την Βοστώνη, μετά από την μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε, έχουν φουντώσει.Από την άλλη ο Ράσελ πραγματοποίησε την πιο πετυχημένη του σεζόν, συμμετέχοντας στο πρώτο του All Star Game, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 21,1 πόντους, 7,0 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ.

https://twitter.com/NYPost_Lewis/status/1132342732385640448

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ