«Σφαγή» για τον Κέμπα Γουόκερ στο NBA

«Σφαγή» για τον Κέμπα Γουόκερ στο NBA

Από τους πιο περιζήτητους παίκτες του NBA φαίνεται πως είναι ο Κέμπα Γουόκερ, με συνολικά πέντε ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Ουρά φαίνεται πως σχηματίζουν οι σύλλογοι του NBA για τον Κέμπα Ουόκερ. Το συμβόλαιο του 29χρονου playmaker ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου με τους Σάρλοτ Χόρνετς, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Στιβ Κάιλερ στην ιστοσελίδα «Basketball Insiders», συνολικά πέντε… μνηστήρες φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν και επίσημα για τον έμπειρο γκαρντ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Ιντιάνα Πέισερς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Λος Άντζελες Λέικερς που δείχνουν πρόθυμοι να του προσφέρουν… γη και ύδωρ προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πάντως, οι Χόρνετς δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα από τη μάχη να κρατήσουν τον 29χρονο, ενώ μάλιστα φέρονται έτοιμοι να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο, το οποίο θα προβλέπει συνολικές απολαβές ύψους 221 εκατομμυρίων δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ