Το plan b των Σέλτικς σε περίπτωση που φύγει ο Ίρβινγκ

Το plan b των Σέλτικς σε περίπτωση που φύγει ο Ίρβινγκ

Ο  Ίρβινγκ είναι ένας από τους free agent του καλοκαιριού και σε περίπτωση που τελικά δεν παραμείνει κάτοικος Βοστόνης, οι Σέλτικς έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ στη δεύτερη χρονιά του στους Σέλτικς δεν κατάφερε να ηγηθεί του πολλά υποσχόμενου ρόστερ της ομάδας και να την οδηγήσει μέχρι τους τελικούς Ανατολής και ΝΒΑ.

Η χρονιά ήταν αρκετά προβληματική με τη χημεία πολλές να απουσιάζει από την ομάδα του Μπραντ Στίβενς. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Ίρβινγκ θα είναι ένας από τους πολλούς free agents του καλοκαιριού, έχουν κινητοποιήσει το front office των Κελτών το οποίο έχει καταλήξει στον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Uncle Drew πάρει τα… ταλέντα του (24.1π/6.1 ασίστ/4.4 ριμπ/1.3 κλεψίματα) και πάει σε άλλη πολιτεία, σύμφωνα με τον Άντριαν Βονιαρόφσκι, οι Σέλτικς αναμένεται να κινηθούν για τον Μάικλ Κόνλεϊ.

Ο Κόνλεϊ στα 31 του πλέον έχει συμπληρώσει αισίως 12 σεζόν στους Μέμφις Γκρίζλις, ενώ η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η μακράν πιο παραγωγική της καριέρας του με 21.1 πόντους και 6.4 ασίστ μέσο όρο. Ο παίκτης είναι περιζήτητος αφού τόσο οι Πίστονς όσο και οι Τζαζ τον έχουν ψηλά στη λίστα τους, αλλά θεωρείται πως η ευκαιρία πρωταθλητισμού που προσφέρουν οι Σέλτικς εφόσον ενδιαφερθούν ζεστά θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους.

Photo Credits: Clutchpoints

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ