«Ζήτησε να φύγει από τους Ρόκετς ο Κρις Πολ» (pic)

«Ζήτησε να φύγει από τους Ρόκετς ο Κρις Πολ» (pic)

Αμφίβολο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Κρις Πολ στους Χιούστον Ρόκετς, αφού όπως μεταδίδουν στην Αμερική ο 34χρονος γκαρντ ζήτησε να φύγει.

Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην offseason του και ήδη οι ομάδες του ΝΒΑ έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες τους για να στελεχώσουν τα ρόστερ της επόμενης σεζόν και να είναι έτοιμες για όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Μετά την θορυβώδη ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις στους Λος Άντζελες Λέικερς, που ήταν η αρχή, αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αίσθηση. Μια από αυτές πιθανός να είναι και η ενδεχόμενη φυγή του Κρις Πολ από τους Χιούστον Ρόκετς.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που έρχονται από την Αμερική, ο 34χρονος πολύπειρος γκαρντ φαίνεται να έχει ζητήσει από τις «ρουκέτες» να αποχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι αφού δεν είναι ευχαριστημένος από την πορεία που είχε με την ομάδα του Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ο Πολ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 ωστόσο μια επικείμενη ανταλλαγή του μοιάζει να είναι πιο πιθανή από ποτέ, με αποτέλεσμα έπειτα από δύο χρόνια που πέρασε στο Τέξας να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1140010477361205248

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ