«Ο Λέοναρντ ετοιμάζεται να υπογράψει στους Κλίπερς»

«Ο Λέοναρντ ετοιμάζεται να υπογράψει στους Κλίπερς»

Την απόφαση να υπογράψει στους Λος Άντζελες Κλίπερς φέρεται να έχει πάρει ο Καγουάι Λέοναρντ, ρίχνοντας παράλληλα «άκυρο» στους Λέικερς.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως έχει βρει ο Καγουάι Λέοναρντ.

Ο δις MVP των τελικών του ΝΒΑ δεν πρόκειται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Τορόντο, καθώς πλέον έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη.

Όπως ανέφερε ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 28χρονος θέλει να γυρίσει πίσω στο Λος Άντζελες, όπου μεγάλωσε, ενώ μάλιστα δυο σύλλογοι της πόλης φέρεται να τον προσέγγισαν προκειμένου να… πραγματοποιήσουν την επιθυμία του.

Ο λόγος για τους Λος Άντζελες Λέικερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, με τους «λιμνάνθρωπους» όμως να μένουν πίσω στη μάχη διεκδίκησής του.

«Αυτή τη στιγμή έχει αφοσιωθεί στο Λος Άντζελες, αλλά στους Κλίπερς, όχι στους Λέικερς» εξήγησε ο δημοσιογράφος του ESPN, θέτοντας σε θέση φαβορί την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Μάλιστα, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αποκλείεται ο Λέοναρντ να δώσει τα χέρια με το σύλλογο του Λος Άντζελες αμέσως μετά την έναρξη της Free Agency, ξεκαθαρίζοντας το μέλλον του όσο το δυνατόν συντομότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ