«Ραντεβού του Λέοναρντ με Σίξερς, Νικς και Νετς»

«Ραντεβού του Λέοναρντ με Σίξερς, Νικς και Νετς»

Ο Καουάι Λέοναρντ ως πρωταθλητής είναι περιζήτητος με 5 ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του κατά τη διάρκεια της free agency.

Είναι πέρα για πέρα λογικό αυτό που γίνεται με τον Καουάι Λέοναρντ. Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ είναι δεδομένα ένας από τους καλύτερους two way παίκτες με σταθερή και πολύ σημαντική συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση.

Εκτός αυτού όμως κατάφερε να αποδείξει περίτρανα πως μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο ΝΒΑ, οδηγώντας τους Ράπτορς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό και γίνεται ο κακός χαμός με ομάδες να θέλουν να συναντηθούν μαζί του κατά την περίοδο της free agency για να του καταθέσουν το πλάνο αι το συμβόλαιο που προτίθενται να του δώσουν.

Σύμφωνα με τον πάντα έγκριτο Άντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Ράπτορς μαζί με τους Λος Άντζελες Κλίπερς παραμένουν τα φαβορί για να αποσπάσουν την υπογραφή του δεδομένης και τη επιθυμίας του Claw να επιστρέψει στην γενέτειρά του Καλιφόρνια.

Ωστόσο ο Λέοναρντ θα συναντηθεί και με άλλες τρεις ομάδες προτού αποφασίσει. Πρόκειται για τους Νιου Γιορκ Νικς, τους Μπρούκλιν Νετς και τους Φιλαντέλφια 76ερς. Ειδικά οι τελευταίοι είναι ικανοί να του δώσουν και άκρως ικανοποιητικό συμβόλαιο αφού με δεδομένη τη φυγή των Μπάτλερ, Χάρις και Ρέντικ, ανοίγει πολύς χώρος στο salary cap της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ