«Στο στόχαστρο των Σπερς ο Πάμπλο Λάσο»

«Στο στόχαστρο των Σπερς ο Πάμπλο Λάσο»

Ο βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Ετόρε Μεσίνα, ανέλαβε την Αρμάνι Μιλάνο και πλέον στο Τέξας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του που μπορεί να είναι ο Πάμπλο Λάσο.

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του πως εμπιστεύεται ανθρώπους που είναι από την Ευρώπη για να στελεχώνουν την ομάδα του, αλλάζοντας κατά πολύ τον τρόπο που σκέφτονται όλες οι ομάδες του ΝΒΑ.

Τα τελευταία έξι χρόνια ο 70χρονος τεχνικός είχε δίπλα του στον πάγκο των Τεξανών, ως βοηθό, τον Ετόρε Μεσίνα, όμως πλέον ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής στην Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα με το «encestando.es» ο Γκρεγκ Πόποβιτς εξετάζει πολύ σοβαρά να εντάξει στο δυναμικό των «σπιρουνιών», ως βοηθό του, τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο, καθώς ο Ισπανός έχει συμμετάσχει και σε Summer League με τους πέντε φορές πρωταθλητές ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λάσο έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους «μερένγκες», ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο να ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους. Ο Ισπανός έχει πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον των Σπερς και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ