«Άνταμς ο αντί-Χόρφορντ για τους Σέλτικς»

«Άνταμς ο αντί-Χόρφορντ για τους Σέλτικς»

Το φετινό καλοκαίρι είναι καλοκαίρι αλλαγών για τους Σέλτικς. Μετά τον Καϊρί Ίρβινγκ και ο Αλ Χόρφορντ αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας της Βοστόνης.

Ειδικά ο 33χρονος Χόρφορντ τα τρία χρόνια που έπαιξε για τους Σέλτικς είχε δώσει πολλά και ήταν βασικός πυλώνας των συστημάτων του Μπραντ Στίβενς καθώς είναι ένα 56άρι… μπασκετικό, σκεπτόμενο. Προσέφερε στο σκοράρισμα με 13.5 πόντους, αλλά και στο τρίποντο (38.2%). Πέρα από τα 7 ριμπάουντ μ.ο. εντύπωση προκαλεί και η παραγωγικότητά του αφού για τη θέση του οι 4.6 ασίστ είναι πολύ σημαντικές.

Με τον Χόρφορντ πλέον να αποτελεί παρελθόν, οι Κέλτες βρίσκονται στην αγορά για νέο βασικό 5άρι. Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Σεροντ Μπλέικλι του NBC Sports Boston, στο στόχαστρο του GM των Σέλικς, Ντάνι Έιντζ, βρίσκεται ο Στίβεν Άνταμς.

Ο ψηλός των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2021 αλλά η ομάδα του θέλει να τον δώσει για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του που ανέρχεται στα 25.8 εκατ. για το 2020 και στα 27.5 εκατ. δολάρια για το 2021.

Ο Άνταμς είναι ένας από τους καλούς ψηλούς της Λίγκα με έφεση στα ριμπάουντ και την άμυνα αφού βάζει πολύ καλά και δυνατά το κορμί του προστατεύοντας τη ρακέτα. Χαρακτηριστικό είναι πως ειδικά στις τελευταίες τρεις σεζόν στο ΝΒΑ και τους Θάντερ, κινείται στις παρυφές του double double με 13 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και 1 τάπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ