Ανακοινώνει τα ξημερώματα την απόφαση του ο Ντουράντ, «all in» από Ουόριορς! (pic)

Ανακοινώνει τα ξημερώματα την απόφαση του ο Ντουράντ, «all in» από Ουόριορς! (pic)

Ο Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να ανακοινώσει απόψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ίδια ώρα που οι Ουόριορς «ξηλώνονται» για να τον κρατήσουν.

Η free agency στο NBA ανοίγει την Δευτέρα στις 2π.μ. και όλα τα βλέμματα αναμένεται να στραφούν στους κορυφαίος ελεύθερους παίκτες της λίγκας.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Κέβιν Ντουράντ που αν και τραυματίας (χάνει όλη την επόμενη σεζόν) είναι ίσως ο πιο περιζήτητος παίκτης του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει ο Adrian Wojnarowski, ο «KD» θα ανακοινώσει τα ξημερώματα της Δευτέρας την απόφαση του σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα, κάτι που θα γίνει γνωστό από την διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας εκπροσώπησης του Ντουράντ.

https://twitter.com/wojespn/status/1145413143470006273

Παράλληλα, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τον Ντουράντ στην ομάδα.

Οι φιναλίστ της φετινής σεζόν στο NBA, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να παραμείνει ο 30χρονος φόργουορντ και του προσφέρουν supermax συμβόλαιο 221 εκατομμυρίων δολαρίων με την έναρξη της free agency όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα του ESPN.

https://twitter.com/TheSteinLine/status/1145416178766110722

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ