Ο Ντουράντ είχε «τρελαθεί» με τον Φριντέτ: «Είναι τέρας, ο καλύτερος στον κόσμο!» (pics)

Ο Ντουράντ είχε «τρελαθεί» με τον Φριντέτ: «Είναι τέρας, ο καλύτερος στον κόσμο!» (pics)

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ τη σεζόν 2010/2011 είχε αναφερθεί με αποθεωτικά λόγια για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Το «μπαμ» με την απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ προσπαθεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να προσφέρουν γη και ύδωρ στον Αμερικανό αρχισκόρερ, προκειμένου να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι».

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να κάνουν δικό τους τον Τζίμερ Φριντέτ. Ενας… killer, τον οποίο παλιότερα είχε αποθεώσει ο Κέβιν Ντουράντ!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2010-2011 όταν ο Κέβιν Ντουράντ αγωνιζόταν στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είχε αποθεώσει τον Φριντέτ, ο οποίος τότε έπαιζε στο κολέγιο Brigham Young. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ είχε χαρακτηρίσει τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού ως τον «καλύτερο παίκτη στον κόσμο».

Σε μία άλλη ανάρτησή τον είχε χαρακτηρίσει ως «τέρας» και είχε αναρωτηθεί πόσους πόντους θα βάλει απέναντι στο Σαν Ντιέγκο. Σε αυτό το παιχνίδι ο Φριντέτ είχε πετύχει 43 πόντους με 5/8 τρίποντα.

Τα αποθεωτικά λόγια του Κέβιν Ντουράντ αποδεικνύουν πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Φριντέτ και πόσο δύσκολο έργο έχει ο Παναθηναϊκός για να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ