Δύο παίκτες δίνουν οι Μπουλς για να κάνουν δικό τους τον Ράσελ

Δύο παίκτες δίνουν οι Μπουλς για να κάνουν δικό τους τον Ράσελ

Οι Σικάγο Μπουλς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ και είναι έτοιμοι να προσφέρουν δύο παίκτες για να δελεάσουν το Γκόλντεν Στέιτ.

Πριν από λίγες ημέρες οι Γουόριορς απέκτησαν τον εξαιρετικά ταλαντούχο γκαρντ, Ντ’ Άντζελο Ράσελ από τους Νετς μέσω sign n’ trade. Μία κίνηση που παραξένεψε πολλούς στη Λίγκα, με τις φήμες πως ο 23χρονος αποκτήθηκε για να χρησιμοποιηθεί ως  asset σε μελλοντική κίνηση των πρωταθλητών του 2018.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «PippenAintEasy», η οποία κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Σικάγο Μπουλς για τον Ράσελ. Για να δελεάσουν μάλιστα τους Γουόριορς οι Ταύροι προσφέρουν δύο παίκτες.

Τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ αι τον Κρις Νταν. Ο Πόρτερ αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ και την περσινή χρονιά αγωνιζόμενος αρχικά για τους Γουίζαρντς και μετά για τους Μπουλς είχε κατά μέσο όρο 13.9 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Από την άλλη ο Νταν, που ολοκλήρωσε μόλις την 3η του επαγγελματική σεζόν στο ΝΒΑ, έχει αρκετά συμπαθητικά νούμερα με 11.3 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 6 ασίστ και αν το deal προχωρήσει θα γεμίσει αρκετά το ρόστερ της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ