Έσκασε νέα «βόμβα»: Στους Ρόκετς ο Γουέστμπρουκ!

Έσκασε νέα «βόμβα»: Στους Ρόκετς ο Γουέστμπρουκ!

Νέο «μπαμ» στο ΝΒΑ, καθώς οι Ρόκετς κατάφεραν να αποκτήσουν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ με ανταλλαγή τον Κρις Πολ και αρκετά draft picks.

Το φετινό καλοκαίρι στο ΝΒΑ και όσα έγιναν και γίνονται στη Free Agency θα μείνουν αξέχαστα. Μετά τις υπερομάδες που δημιουργήθηκαν σε Λος Άντζελες (Κλίπερς, Λέικερς) και Μπρούκλιν, ήρθε η ώρα να φτιάξουν ένα αχτύπητο δίδυμο και οι Ρόκετς.

Η ομάδα του Χιούστον ολοκληρώνει μια σπουδαία ανταλλαγή, μια νέα «βόμβα» μεγατόνων στο ΝΒΑ, καθώς συμφώνησε με τους Θάντερ για να πάρει με ανταλλαγή τον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Οι ρουκέτες βάζουν στο πλάι του Τζέιμς Χάρντεν τον σούπερ σταρ της Οκλαχόμα, με τους δύο all star να γίνονται συμπαίκτες μετά από αρκετά χρόνια.

Οι κακές σχέσεις που διατηρεί ο Χάρντεν με τον Κρις Πολ ανάγκασαν τους Ρόκετς να ψαχτούν για να τον παραχωρήσουν, ενώ από την άλλη ο ίδιος ο Γουέστμπρουκ ζήτησε ανταλλαγή, μετά την αποχώρηση του Πολ Τζορτζ, αλλά και το γεγονός ότι ο Σαμ Πρέστι παζάρεψε και τον ίδιο.

Για να ολοκληρωθεί το σπουδαίο deal, οι Ρόκετς προσέφεραν τον Κρις Πολ και κάποια draft pics (draft του 2024 και του 2026, όπως επίσης δικαιώματα στα picks του 2021 και του 2025). Οι Θάντερ αποδέχτηκαν την πρόταση και ο Γουέστμπρουκ πηγαίνει στο Χιούστον για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη οι Θάντερ μπαίνουν σε rebuilding mode, μετά την αποχώρηση και του Γουέστμπρουκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ