Ντέιβις: «Στόχος μου είναι να φέρω το πρωτάθλημα στους Λέικερς» (vids)

Ντέιβις: «Στόχος μου είναι να φέρω το πρωτάθλημα στους Λέικερς» (vids)

Ο Άντονι Ντέιβις παρουσιάστηκε επίσημα από τους Λέικερς και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι ο στόχος του είναι το δαχτυλίδι με την ομάδα του LA.

Ο Άντονι Ντέιβις παρουσιάστηκε επίσημα από τους Λέικερς, με το νέο σούπερ σταρ των λιμνάνθρωπων να αποκαλύπτει πώς έμαθε για το trade που τον έστειλε στο lΑ, τον ΛεΜπρον, αλλά και τον μεγάλο του στόχο.

«Είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να βρίσκομαι εδώ. Μου αρέσει το ρόστερ μας, μου αρέσουν όλοι οι παίκτες που έχουμε! Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους πάντες. Ο στόχος μου είναι να φέρω ένα πρωτάθλημα εδώ με την ομάδα που έχουμε».

Παράλληλα, μίλησε και ο προπονητής Φρανκ Βόγκελ, ο οποίος ερωτηθείς για τη συνύπαρξη των Λεμπρόν Τζέιμς και Ντέιβις, απάντησε: «Οι αντίπαλοι μας θα προσπαθούν να τους περιορίζουν συνέχεια με double – teams». Δήλωση έκανε και ο GM των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα: «Είναι μια ιστορική μέρα για τους Λέικερς. Ο Ντέιβις είναι ο πιο κυρίαρχος παίκτης στον κόσμο στην ηλικία του».

Για τον Ντέιβις μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο GM, Ρομπ Πελίνκα, αφού κατά τη γνώμη του είναι «ο πιο κυριαρχικός νεαρός παίκτης στον κόσμο». ενώ για τον προπονητή των Λέικερς, Φρανκ Φόγκελ δήλωσε η συνύπαρξη ΛεΜπρόν και Ντέιβις «θα προκαλεί συνεχώς νταμπλ τιμ εναντίον τους».

Να σημειωθεί πως ο νέος παίκτης των Λέικερς δεν θα έχει στην πλάτη του το «23» που φορούσε επί 7 χρόνια στους Πέλικανς. Αλλά όπως έγινε γνωστό θα αγωνίζεται με το νούμερο «3», όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο.

https://twitter.com/Lakers/status/1150134725228367872

https://twitter.com/NBATV/status/1150130343887773696

https://twitter.com/NBAonTNT/status/1150124196262903808

https://twitter.com/NBATV/status/1150123353811771392

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ