Θωρακίζουν τη ρακέτα τους με Φαρίντ οι Σέλτικς

Θωρακίζουν τη ρακέτα τους με Φαρίντ οι Σέλτικς

Ο κόουτς των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, φαίνεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά την απόκτηση του Κένενθ Φαρίντ για την frontline της ομάδας του.

Οι Μπόστον Σέλτικς μετά την παταγώδη αποτυχία της περσινής σεζόν, προχώρησαν είτε ηθελημένα είτε εξ ανάγκης σε ένα αρκετά σημαντικό λίφτινγκ στο ρόστερ τους. Μέρος αυτού ήταν και η απώλεια των Αλ Χόρφορντ και Μάρκους Μόρις που σίγουρα αφαίρεσαν ταλέντο και… μούσκουλα από τη ρακέτα της Βοστόνης.

Οι Μπραντ Στίβενς και Ντάνι Έιντζ κινήθηκαν για να κλείσουν το κενό που δημιουργήθηκε αποκτώντας τους Βενσάν Πουαριέ και τον Ενές Καντέρ, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί συμβόλαιο και στον «τερατώδη» ύψους 2.31μ, Τάκο Φολ. Ο τελευταίος αποκτήθηκε με συμβόλαιο τύπου exhibit 10, δηλαδή μονοετούς συμφωνίας με τον ελάχιστο επιτρεπόμενο μισθό, το οποίο μπορεί να μετατραπεί στο… κλασικό two way contract.

Ωστόσο είναι φανερή η ανάγκη περισσότερης ενίσχυσης για την frontline των Κελτών με έναν παίκτη που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα δώσει περισσότερο σκληράδα στη ρακέτα. Αν μάλιστα αληθεύουν ρεπορτάζ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού περί προσέγγισης του Κένεθ Φαρίντ από τους Σέλτικς τότε μιλάμε για λίρα 100.

Ο «Manimal» στα 30 του είναι free agent και αποτελεί μια άκρως συμφέρουσα λύση οικονομικά την ώρα που παραμένει μια εξαιρετικά αξιόπιστη επιλογή για τη ρακέτα οποιασδήποτε ομάδας του ΝΒΑ. Ο μέχρι πρότνος σέντερ των Ρόκετς έχει μέσο όρο καριέρας στην 9ετή του καριέρα στη Λίγκα 11.4 πόντους, 8.1 ριμπάουντ αλλά και άπειρο… μπασκετικό ξύλο στα αντίπαλα φόργουορντ και σέντερ και σίγουρα θα έρθει να δέσει με τους υπόλοιπους ψηλούς εφόσον επαληθευτεί το εν λόγω σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ